Není nad to vzít krásný kus flank steaku, hodit ho na rozpálenou litinovou pánev, otočit, přidat kus másla, pepř a sůl a po pár voňavých chvílích ho nechat dojít v troubě. Než si maso odpočine, můžete udělat jednoduchý salát ochucený olivovým olejem a balzamikovým octem. Podávat můžete v celku, ale raději nakrájené na půlcentimetrové plátky, které stačí přelít šťávou z masa, nebo ještě lépe trochou demi-glace.
Skvělé jídlo, docela jednoduché, a pokud máte v lednici místo masa a zeleniny jen zimu, můžete si takové jídlo uvařit ve hře, a s ním desítky dalších, ze kterých vytvoříte menu své restaurace. Začnete od píky, s jednoduchým steakem, salátem caprese a pečenou rybou, ale i z malého bistra se v nové hře Chef Life může stát kulinární instituce.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.