Není nad to vzít krásný kus flank steaku, hodit ho na rozpálenou litinovou pánev, otočit, přidat kus másla, pepř a sůl a po pár voňavých chvílích ho nechat dojít v troubě. Než si maso odpočine, můžete udělat jednoduchý salát ochucený olivovým olejem a balzamikovým octem. Podávat můžete v celku, ale raději nakrájené na půlcentimetrové plátky, které stačí přelít šťávou z masa, nebo ještě lépe trochou demi-glace.

Skvělé jídlo, docela jednoduché, a pokud máte v lednici místo masa a zeleniny jen zimu, můžete si takové jídlo uvařit ve hře, a s ním desítky dalších, ze kterých vytvoříte menu své restaurace. Začnete od píky, s jednoduchým steakem, salátem caprese a pečenou rybou, ale i z malého bistra se v nové hře Chef Life může stát kulinární instituce.

Zbývá vám ještě 90 % článku
Předplatné za 40 Kč na 4 týdny
  • První měsíc za 40 Kč, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se

Baví vás moderní technologie? To byste si neměli nechat ujít newsletter Týden s technologiemi, díky kterému dostanete do téměř pravidelného pátečního e-mailu to nejzajímavější dění a produktové novinky za celý týden.